Voor een beter binnenmilieu, thuis of binnen uw bedrijf.

Chemdry Reinigingsmethode

Het binnenmilieu, thuis en op kantoor, heeft veel invloed op uw gezondheid en functioneren. Tapijt functioneert als een filter en is in staat stof vast te houden. Voorwaarde is wel dat het tapijt goed wordt onderhouden.

Zelf schoon houden: stofzuigen en ventileren

Stofmijt in uw tapijt of meubelstof is een bron van allergische reacties. Ventileren van een ruimte helpt al tegen het ontstaan van mijten. Ze kunnen niet tegen droogte. Regelmatig stofzuigen met een borstelstofzuiger heeft ook een positieve werking. Toch is dit niet voldoende om alle mijten weg te krijgen.

Chemdry reiniging is droog en fris

Chemdry heeft een diepreiningende werking, zonder dat er veel vocht wordt gebruikt. Natuurlijk ziet alles er dan weer stralend schoon uit. Uw vloer blijft geen 12 tot 24 uur vochtig, zoals bij sommige andere methodes, maar het is binnen 1 tot 2 uur droog. Hierdoor kunt u weer snel van de ruimte gebruik kunt maken. Wij hebben maar 1/5 tot 1/10 aan vocht nodig ten opzichte van bijvoorbeeld een methode waar met stoom wordt gewerkt.  

U weet ook dat wanneer een tapijt of stoffering langere tijd nat is er een onfrisse geur onstaat. Vocht is een ideale omgeving voor de groei van bacteriën en mijt en is mede oorzaak van een niet frisse lucht.  Ook is het bekend dat vochtig tapijt snel vuil aantrekt. Met Chemdry heeft u hier geen last van.

Chemdry is schoner

Het geheim van de schone, drogere en frissere reinigingsmethode is de vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes die ontstaan met ons reinigingsmiddel de Natural®. Deze koolzuurhoudende oplossing dringt diep door tot op de bodem van het tapijt, daar exploderen ze als het ware en verdringen het vuil naar boven. Vanaf de bovenzijde wordt vervolgens het vuil er af gehaald. 

We duwen het vuil dus niet met behulp van hoge druk dieper tussen de vezels, waarna het er weer uit komt als het droog is.

Het principe van de koolzuurwerking is door Chemdry verder ontwikkeld om een perfecte reiniging van tapijt en reiniging van gestoffeerd meubilair te krijgen. Deze krachtige diepte werking reinigt op een veilige en milieuvriendelijke manier. 

Bovendien zijn de ingrediënten afgeleid van natuurlijke producten, CHEMDRY gebruikt hierbij geen zeep, poeders of chemicaliën om een verbluffend resultaat te krijgen. 

Chemdry maakt hygienisch schoon

Onderzoeken hebben inmiddels aangegeven dat de luchtkwaliteit in een ruimte sterk verbeterd door de CHEMDRY dieptereinigingsmethode en dat heeft gevolgen voor de conditie van mensen. Met andere woorden de arbeidsproductiviteit blijft beter op peil door goed onderhoud. U krijgt een beter binnenmilieu!

Wij werken in o.a.:

 • Bentveld
 • Beverwijk
 • Bloemendaal
 • Haarlem
 • Heemskerk
 • Heemstede
 • Hoofddorp
 • Lisse
 • Santpoort
 • Velsen
 • Vogelzang
 • Zaanstad

 

 

ChemDry Veen is de specialist in de regio Kennemerland.
Lees meer over Chemdry

Voor aanvragen buiten de regio gaat u naar: www.chemdry.nl